Wafels, wafels, en nog eens wafels!

Verslag van een wederom geslaagde wafelbak op 21 november 2009

Kilo's bloem, massa's eieren en allerlei geheime ingrediŽnten gemengd volgens ons eeuwenoud en goed bewaard recept. Ook dit jaar vormden ze samen weer het beslag voor onze overheerlijke (Aalsterse) wafels.

Van 's morgens vroeg 6u00 waren verscheidene vrijwilligers en bestuursleden in de weer om onze jaarlijkse wafelbak opnieuw te doen slagen. In de voormiddag werden dan ook bijna 300 op voorhand bestelde wafels aan huis geleverd.

En vanaf 11u kwamen leden en sympathisanten weer massaal afgezakt naar de lokalen van DVM in hartje Aalst, aangetrokken door de heerlijke geur van onze goudgele lekkernij...

In een gezellige drukte genoten jong en oud duidelijk van spijs en drankjes. Kinderen renden tussen de tafels door, terwijl de volwassenen genoten van een extra kopje zwart goud.

Enkele uren later, en menig zweetdruppeltje verder, konden een tiental overblijvende vrijwilligers terugkijken op een geslaagde activiteit, en bulderend om een laatste goede grap deden zij het licht uit en trokken ze de deur achter zich dicht...

Verslaggever van dienst: Erwin

Fotograaf van dienst: Mario