Ledenfeest

 

Verslag Ledenfeest 19 september 2008


We hadden een aangename nazomeravond uitgekozen om zo'n 50-tal KWB leden te verwelkomen op ons jaarlijks ledenfeest. Het was dan ook ideaal weer om ons aperitief buiten te kunnen serveren. De sangria met fruit werd duidelijk gesmaakt, want er bleef geen druppel van over...

 

Na het welkomswoordje van onze voorzitter, kon iedereen aanschuiven aan een rijkelijke barbeque, met 4 soorten vlees, groenten, sauzen en een lekker glaasje wijn. Ook dit was duidelijk een schot in de roos, want net zoals bij het aperitief, was ongeveer alles op!

Naar jaarlijkse traditie keken we ook even terug naar het voorbije werkjaar. FranÁois gaf nog eens een overzicht van alle activiteiten, en schetste meteen ook welke financiŽle kaartjes hier telkens aan hangen. Lachende gezichten en herkennende blikken toonden nogmaals aan dat de toehoorders ons aanbod duidelijk apprecieerden en wisten te smaken.

De maagjes hadden ondertussen even kunnen rusten, dus was het tijd om een tweede maal aan te schuiven aan het buffet, en verse stukjes mals vlees te halen bij de koks, die buiten nog altijd achter hun lekker warme vuurtje stonden.

Nu de buikjes al redelijk bol stonden, was het tijd om de activiteiten voor het komende werkjaar uit de doeken te doen. Mario en Erwin, de twee jongste bestuursleden, speelden alsof ze elkaar tegen kwamen op de trein, en wisselden op die manier ideeŽn uit voor het nieuwe jaarprogramma.

 

Een extra verrassing voor de aanwezigen was de splinternieuwe website die aan hen voorgesteld werd. Het was een goed bewaard geheim geweest, dat op deze avond zijn officiŽle voorstelling kreeg. En aan de geÔnteresseerde blikken te zien hadden we meteen een aantal vaste bezoekers bij!

 

Na al die informatie was het tijd voor een lekker dessertje, en bij de meesten gleed die heerlijke tiramisu dan ook nog vlotjes naar beneden...

 

Onze voorzitter eindigde met een algemeen dankwoordje, en nam ook even de tijd om afscheidnemend bestuurslid Alberic nog even in de bloemetjes te zetten voor zijn jarenlange inzet. Alhoewel we er zeker van zijn dat we hem nog vaak op onze activiteiten zullen mogen ontmoeten.

 

Voor de meesten was het ondertussen laat genoeg geworden om stilaan huiswaarts te keren, maar enkelen sloten de avond toch nog af met een gezellig drankje en een goede babbel.